Издателство
:. Издателство LiterNet  Електронни книги: Условия за публикуване
Медии
:. Електронно списание LiterNet  Електронно списание: Условия за публикуване
:. Електронно списание БЕЛ
:. Културни новини   Kултурни новини: условия за публикуване  Новини за култура: RSS абонамент!  Новини за култура във Facebook!  Новини за култура в Туитър
Каталози
:. По дати : Март  Издателство & списание LiterNet - абонамент за нови публикации  Нови публикации на LiterNet във Facebook! Нови публикации на LiterNet в Twitter!
:. Електронни книги
:. Раздели / Рубрики
:. Автори
:. Критика за авторите
Книжарници
:. Книжен пазар  Книжарница за стари книги Книжен пазар: нови книги  Стари и антикварни книги от Книжен пазар във Facebook  Нови публикации на Книжен пазар в Twitter!
:. Книгосвят: сравни цени  Сравни цени с Книгосвят във Facebook! Книгосвят - сравни цени на книги
Ресурси
:. Каталог за култура
:. Артзона
:. Писмена реч
За нас
:. Всичко за LiterNet
Настройки: Разшири Стесни | Уголеми Умали | Потъмни | Стандартни

МИНКО МИНКОВ
=============================

e-mail : minkovmin@yahoo.com

Минко Минков е роден на 29.12.1947 г. в с. Войника, обл. Ямбол. Завършил медицина във ВМИ - Варна през 1974 г. Придобива специалност по "Анатомия, хистология и цитология" през 1979 г. Избран е последователно за старши и главен асистент към катедрата. Дълги години е административен асистент в катедрата по анатомия, хистология и ембриология. през 2006 г. защитава дисертация на тема: "Морфологични особености на венозните клапи при нормална и варикозно променена vena saphena magna". От ноември 2007 г. е доцент в катедрата по анатомия, хистология и ембриология, а от февруари 2008 г. е неин ръководител. Има над 40 научни публикации в български и чужди списания и над 60 научни доклада на български и международни конгреси, конференции и симпозиуми. Член на БАД, Съюза на учените в България - клон Варна.

ОБРАЗОВАНИЕ

Статии
  Речник на общоезиковата и общонаучна лексика в научния текст - помагало за студенти по медицина, стоматология, фармация (съавтори: Мария Костова, Павел Цветков)

 

 

 

 


© Електронно издателство
LiterNet, 2013
Електронно издателство LiterNet