Издателство
:. Издателство LiterNet  Електронни книги: Условия за публикуване
Медии
:. Електронно списание LiterNet  Електронно списание: Условия за публикуване
:. Електронно списание БЕЛ
:. Културни новини   Kултурни новини: условия за публикуване  Новини за култура: RSS абонамент!  Новини за култура във Facebook!  Новини за култура в Туитър
Каталози
:. По дати : Март  Издателство & списание LiterNet - абонамент за нови публикации  Нови публикации на LiterNet във Facebook! Нови публикации на LiterNet в Twitter!
:. Електронни книги
:. Раздели / Рубрики
:. Автори
:. Критика за авторите
Книжарници
:. Книжен пазар  Книжарница за стари книги Книжен пазар: нови книги  Стари и антикварни книги от Книжен пазар във Facebook  Нови публикации на Книжен пазар в Twitter!
:. Книгосвят: сравни цени  Сравни цени с Книгосвят във Facebook! Книгосвят - сравни цени на книги
Ресурси
:. Каталог за култура
:. Артзона
:. Писмена реч
За нас
:. Всичко за LiterNet
Настройки: Разшири Стесни | Уголеми Умали | Потъмни | Стандартни

ВЧЕРА

Дарина Денева

web

На мен ли ми изглежда така, или бившите ми съученички наистина не са като останалите хора? Всеки път, като ги срещна на улицата, не мога да повярвам, че са на повече от 17-18 години. Гласовете им, жестовете, мимиките - нищо не се е променило. На срещите на класа пък все ми се струва, че я ще удари звънецът, я някой ще предложи да бягаме от час. Странно ми е, когато някой ме попита: "А ти помниш ли...". Защо трябва да напрягам паметта си, когато цялото ми минало е в един огромен вчерашен ден, в който събитията току-що са се случили и продължават да се случват?! До съученичките ми често вървят девойки, които много приличат на тях и изглеждат с няколко години по-малки - сигурно са дъщерите им. Все говорим как хората се променят, но май това не винаги е така.

пролетна снимка
поглеждам навън -
същият цвят

 

 

© Дарина Денева
=============================
© Електронно списание LiterNet, 11.02.2013, № 2 (159)