Издателство
:. Издателство LiterNet  Електронни книги: Условия за публикуване
Медии
:. Електронно списание LiterNet  Електронно списание: Условия за публикуване
:. Електронно списание БЕЛ
:. Културни новини   Kултурни новини: условия за публикуване  Новини за култура: RSS абонамент!  Новини за култура във Facebook!  Новини за култура в Туитър
:. Книгомрежа  Анотации на нови книги: RSS абонамент!
Каталози
:. По дати : Март  Издателство & списание LiterNet - абонамент за нови публикации  Нови публикации на LiterNet във Facebook!  Нови публикации на LiterNet в Twitter!
:. Електронни книги
:. Раздели / Рубрики
:. Автори
:. Критика за авторите
Книжарници
:. Книжен пазар  Книжарница за стари книги Книжен пазар: нови книги  Стари и антикварни книги от Книжен пазар във Facebook  Нови публикации на Книжен пазар в Twitter!
:. Книгосвят: сравни цени  Среавни цени с Книгосвят във Facebook!
:. Книги втора ръка  Книги за четене Варна
Ресурси
:. Каталог за култура
:. Артзона
:. Образование по БЕЛ
За нас
:. Всичко за LiterNet
Настройки: Разшири Стесни | Уголеми Умали | Потъмни | Стандартни

СЕЗОНЪТ НА МУСОНИТЕ

web

В сезона на мусоните пристигаш ти повече от смисъл - правило, което нарушаваш. Докато обсъждаме непълнолетната природа, правим вятър, от дървото въздух. Държим се неразумно, като потоп идва първата капка, знам, че никога не е последната. Мисля за главоболието вечер без причина, Любовта е нещо незавършено като Господ в събота. После започва отначало с конспирацията на часовници и влизането на историята с взлом в ключалките. Изгубила лице, откъде сега да взема ново с червилото и бръчките? Старостта сваля маските, остава само погледът- изкуството да виждаме онова, което сме изгубили. В сезона на мусоните никога не можеш да предвидиш кога ще се отдръпне океанът.

 

 

© Веска Гювийска
=============================
© Електронно списание LiterNet, 23.10.2016, № 10 (203)