Издателство
:. Издателство LiterNet  Електронни книги: Условия за публикуване
Медии
:. Електронно списание LiterNet  Електронно списание: Условия за публикуване
:. Електронно списание БЕЛ
:. Културни новини   Kултурни новини: условия за публикуване  Новини за култура: RSS абонамент!  Новини за култура във Facebook!  Новини за култура в Туитър
Каталози
:. По дати : Март  Издателство & списание LiterNet - абонамент за нови публикации  Нови публикации на LiterNet във Facebook! Нови публикации на LiterNet в Twitter!
:. Електронни книги
:. Раздели / Рубрики
:. Автори
:. Критика за авторите
Книжарници
:. Книжен пазар  Книжарница за стари книги Книжен пазар: нови книги  Стари и антикварни книги от Книжен пазар във Facebook  Нови публикации на Книжен пазар в Twitter!
:. Книгосвят: сравни цени  Сравни цени с Книгосвят във Facebook! Книгосвят - сравни цени на книги
Ресурси
:. Каталог за култура
:. Артзона
:. Писмена реч
За нас
:. Всичко за LiterNet
Настройки: Разшири Стесни | Уголеми Умали | Потъмни | Стандартни

ПРОДАВАЧ НА ГЪЛЪБИ

web

От всички гълъбопродавци в храма на теб се спрях с петте си сетива които преобръщат всяка плът до корен душата ни е дадена на заем държеше светия дух готов да го продаваш на тълпата търговията с бог е забранена търговията с любовта винаги е позволена в началото на части се отдавах сърце мозък кости докато изгубих и палеца на дясната ръка човек без самоличност не мога да попълня здравния картон и осигурителната книжка и някак да се припозная от лявата страна на Господ той не обещава повече отколкото може да изпълни възкресение на срички за теб оставям данъчната декларация и конфискувам всеки гълъб.

 

 

© Веска Гювийска
=============================
© Електронно списание LiterNet, 29.12.2016, № 12 (205)