Издателство
:. Издателство LiterNet  Електронни книги: Условия за публикуване
Медии
:. Електронно списание LiterNet  Електронно списание: Условия за публикуване
:. Електронно списание БЕЛ
:. Културни новини   Kултурни новини: условия за публикуване  Новини за култура: RSS абонамент!  Новини за култура във Facebook!  Новини за култура в Туитър
Каталози
:. По дати : Март  Издателство & списание LiterNet - абонамент за нови публикации  Нови публикации на LiterNet във Facebook! Нови публикации на LiterNet в Twitter!
:. Електронни книги
:. Раздели / Рубрики
:. Автори
:. Критика за авторите
Книжарници
:. Книжен пазар  Книжарница за стари книги Книжен пазар: нови книги  Стари и антикварни книги от Книжен пазар във Facebook  Нови публикации на Книжен пазар в Twitter!
:. Книгосвят: сравни цени  Сравни цени с Книгосвят във Facebook! Книгосвят - сравни цени на книги
Ресурси
:. Каталог за култура
:. Артзона
:. Писмена реч
За нас
:. Всичко за LiterNet
Настройки: Разшири Стесни | Уголеми Умали | Потъмни | Стандартни

КАРТИНА

web

Разликата между две гледки е картина не знам колко са огледалата които отразява всяко огледало отразява всички други и кой език говори предполагам че е нещо лично като събаряне на сгради каквото и да видя ще трябва да забравя за да бъде цяла ще трябва да премина като охлюв във тревата без никаква следа само слюда все ще се намери време да се родя като поет отново човек със чужда самоличност който се привързва единствено към имената най-голямата заблуда ще ми трябва въздух и вода дърво метал и огън ще ми трябва повече от светлина битие от срички тъй както на терасата седя примирена със смъртта една картина.

 

 

© Веска Гювийска
=============================
© Електронно списание LiterNet, 29.12.2016, № 12 (205)