Издателство
:. Издателство LiterNet  Електронни книги: Условия за публикуване
Медии
:. Електронно списание LiterNet  Електронно списание: Условия за публикуване
:. Електронно списание БЕЛ
:. Културни новини   Kултурни новини: условия за публикуване  Новини за култура: RSS абонамент!  Новини за култура във Facebook!  Новини за култура в Туитър
Каталози
:. По дати : Март  Издателство & списание LiterNet - абонамент за нови публикации  Нови публикации на LiterNet във Facebook! Нови публикации на LiterNet в Twitter!
:. Електронни книги
:. Раздели / Рубрики
:. Автори
:. Критика за авторите
Книжарници
:. Книжен пазар  Книжарница за стари книги Книжен пазар: нови книги  Стари и антикварни книги от Книжен пазар във Facebook  Нови публикации на Книжен пазар в Twitter!
:. Книгосвят: сравни цени  Сравни цени с Книгосвят във Facebook! Книгосвят - сравни цени на книги
Ресурси
:. Каталог за култура
:. Артзона
:. Писмена реч
За нас
:. Всичко за LiterNet
Настройки: Разшири Стесни | Уголеми Умали | Потъмни | Стандартни
СКОБИ

Радостина А. Ангелова

web

Обича думите. Толкова ги обича, че най-любимите от тях затваря в скоби, за да не избягат. Понякога текстовете му са осеяни със скоби в такова количество, че никой редактор не иска да ги помести. А иначе материалите му се четат, вдигат тиража, хората ги търсят... Не ги харесват обаче, когато са пълни с объркващи скоби, и затова все трябва да редактира. Маха скобите само в краен случай - когато остане съвсем гладен - а после изхвърля подарения му авторски брой, защото не иска да вижда осакатения си текст.

В скоби пише много думи, но най-много обича (червено), (интернет), (секс), (свобода), (нокторезачка). Един редактор го беше питал какво й е хубавото пък на последната дума, а той спокойно отговори: "Само с (нокторезачката) мога да изрежа правилно ноктите на дясната си ръка, защото ако използвам ножица с лявата - ги кривя." И като прибра хонорара, си тръгна, защото вече бяха уговорили следващия материал.

Когато Сандра се появи в живота му, реши, че е просто (секс). Бяха се запознали в (интернет) сайт, след време се видяха на живо, тя му се стори обикновена, но за нея нашумялото му име му беше достатъчно и взе, че му се нави. Спаха няколко пъти заедно, защото той внезапно хареса малките й гърди с огромни зърна. Никога не беше виждал тази комбинация - харесваше му да си играе с тях, докато станат пурпурно (червени) и установи, че след часове не помни нищо от (секса) им освен зърната й. Беше дал на Сандра абсолютна (свобода) и в замяна очакваше същото, докато не я видя да се смее в двора на Университета с някакъв кретен. Не й се обади нито тогава, нито вечерта, но се прибра и написа разказ, в който главната героиня се казваше (Сандра).

Оттогава не спира да мисли. Защото скобите му няма да попречат на (Сандра) да се смее с всеки кретен, който оглежда (зърната) на малките й (гърди) под пуловера й и иска (секс).

 

 

© Радостина А. Ангелова
=============================
© Електронно списание LiterNet, 06.01.2013, № 1 (158)