Издателство
:. Издателство LiterNet  Електронни книги: Условия за публикуване
Медии
:. Електронно списание LiterNet  Електронно списание: Условия за публикуване
:. Електронно списание БЕЛ
:. Културни новини   Kултурни новини: условия за публикуване  Новини за култура: RSS абонамент!  Новини за култура във Facebook!  Новини за култура в Туитър
:. Книгомрежа  Анотации на нови книги: RSS абонамент!
Каталози
:. По дати : Януари  Издателство & списание LiterNet - абонамент за нови публикации  Нови публикации на LiterNet във Facebook!  Нови публикации на LiterNet в Twitter!
:. Електронни книги
:. Раздели / Рубрики
:. Автори
:. Критика за авторите
Книжарници
:. Книжен пазар  Книжарница за стари книги Книжен пазар: нови книги  Стари и антикварни книги от Книжен пазар във Facebook  Нови публикации на Книжен пазар в Twitter!
:. Книгосвят: сравни цени  Среавни цени с Книгосвят във Facebook!
:. Книги втора ръка  Книги за четене Варна
Ресурси
:. Каталог за култура
:. Артзона
:. Писмена реч
За нас
:. Всичко за LiterNet
Настройки: Разшири Стесни | Уголеми Умали | Потъмни | Стандартни

СОНЯ ЧАЧАНОВСКА
=============================

Соня Чачановска Соня Чачановска е дългогодишна гимназиална учителка по български език и литература в София. Има редица публикации по педагогически, методически, литературни и общокултурни въпроси. Защитила е с отличие пред Катедрата по теория на литературата в СУ "Климент Охридски" специализантска работа на тема "Смислово-образната неизчерпаемост на художествената творба и литературоведският анализ". Рецензент е на учебници, сборници и други материали, свързани с обучението по български език и литература в средните училища. След пенсионирането си няколко години работи като редакторка в издателство "ТИЛИА" на образователна, научна и художествена литература. Носителка е на орден "Кирил и Методий" І ст. и на медали "За принос в столичното образование".

КРИТИЧЕСКИ ПРЕГЛЕД

Рецензии
  По повод сборника с разкази „Малашевци" на Мирко Бръмбаров

 

 

 

 


© Електронно издателство
LiterNet, 2008
Електронно издателство LiterNet