Издателство
:. Издателство LiterNet  Електронни книги: Условия за публикуване
Медии
:. Електронно списание LiterNet  Електронно списание: Условия за публикуване
:. Електронно списание БЕЛ
:. Културни новини   Kултурни новини: условия за публикуване  Новини за култура: RSS абонамент!  Новини за култура във Facebook!  Новини за култура в Туитър
Каталози
:. По дати : Март  Издателство & списание LiterNet - абонамент за нови публикации  Нови публикации на LiterNet във Facebook! Нови публикации на LiterNet в Twitter!
:. Електронни книги
:. Раздели / Рубрики
:. Автори
:. Критика за авторите
Книжарници
:. Книжен пазар  Книжарница за стари книги Книжен пазар: нови книги  Стари и антикварни книги от Книжен пазар във Facebook  Нови публикации на Книжен пазар в Twitter!
:. Книгосвят: сравни цени  Сравни цени с Книгосвят във Facebook! Книгосвят - сравни цени на книги
Ресурси
:. Каталог за култура
:. Артзона
:. Писмена реч
За нас
:. Всичко за LiterNet
Настройки: Разшири Стесни | Уголеми Умали | Потъмни | Стандартни

ВАЛЕНТИН ВИДЕНОВ
=============================

e-mail : valvid@yahoo.com

Валентин ВиденовВалентин Виденов е роден в гр. Своге през 1972 г. Учи в Първа английска гимназия - София и се дипломира с отличие. През 1997 г. завършва български и английски език в ПУ "Паисий Хилендарски". От 1996 до 1999 г. преподава на хонорар в Катедрата по английска филология в същия университет, а от 1999 до 2005 г. е редовен преподавател и по-късно старши преподавател по английски език в Аграрен университет - Пловдив. През 2005 г. постъпва на работа в НБУ, където работи и досега. Има над 40 излезли от печат научни публикации в разнообразни области: от българска и английска литература до граматика и методика. Особено се интересува от поезията на Ботев и от антична философия. Член е на Съюза на учените в България - Пловдив.


ЛИТЕРАТУРНА КРИТИКА

Статии
  Вапцаровата концепция за човека

 

 

 


© Електронно издателство
LiterNet, 2008
Електронно издателство LiterNet