Издателство
:. Издателство LiterNet  Електронни книги: Условия за публикуване
Медии
:. Електронно списание LiterNet  Електронно списание: Условия за публикуване
:. Електронно списание БЕЛ
:. Културни новини   Kултурни новини: условия за публикуване  Новини за култура: RSS абонамент!  Новини за култура във Facebook!  Новини за култура в Туитър
Каталози
:. По дати : Март  Издателство & списание LiterNet - абонамент за нови публикации  Нови публикации на LiterNet във Facebook! Нови публикации на LiterNet в Twitter!
:. Електронни книги
:. Раздели / Рубрики
:. Автори
:. Критика за авторите
Книжарници
:. Книжен пазар  Книжарница за стари книги Книжен пазар: нови книги  Стари и антикварни книги от Книжен пазар във Facebook  Нови публикации на Книжен пазар в Twitter!
:. Книгосвят: сравни цени  Сравни цени с Книгосвят във Facebook! Книгосвят - сравни цени на книги
Ресурси
:. Каталог за култура
:. Артзона
:. Писмена реч
За нас
:. Всичко за LiterNet
Настройки: Разшири Стесни | Уголеми Умали | Потъмни | Стандартни
ПАРАСОЛЪТ НА ГОСПОЖА КУМАРАСУОМИ

Сергей Глинков

web

"Облечен си стилно днес" - каза тя.

Спрингстийн: Ето има защо да плачеш." Загубих единственото си дете. Той я удари през главата и каза: Загубих единственото си дете в Югозападната пустиня.

Той се отстрани от другите. Просене: Трудна професия. В Индия, за лекари: Фиксиране на щените ни. Друг монах минавал. когато дошъл да ни спаси."

жена, която беше оценена смешно ниско. Така да бъде. Нова функция за доктори: Фиксиране на цените ни, нищото-по-между. С тях и ръчни часовници. Тук може да бъде установена идеята за парасола на госпожа кумарасуоми.

Спрингстийн пее: "Ето, така ще можеш да си купиш пАрасол. Друг монах минавал, когато дошъл да купи пАрасол. "Какво има?" - каза той. Тя каза, че компютрите са винаги прави, но животът не е за да бъдеш прав. Госпожа кумарасуоми слезе в града да плаче за това.

Куанг-дзе изтъква, че американските магазини наблягали върху печалбата. "НЕОПРЕДЕЛЕНОСТ" каза тя.

Ентусиазмът държи по-дълго от печалбата.

Нека бащата да бъде всъщност по-голям брат, да го имаме, да бъде установено. Докато пътуваме наоколо, ние виждаме американското седящо срещу великата правилност в отношенията и позициите на земята и небето. Испанският доктор, тя скача в Югозападната пустиня. В Индия, обаче,  обаче би трябвало да ядем не когато той дойде да си купи едно пени. Реших да не му давам свят от компютри. "Неопределеност" - тя каза.

тя минаваше оттук, когато той стигна до жена, която говореше подобно? Употребата на наркотици за нашите собствени системи, обаче, подсмърчайки, загубих единствения си път наоколо. Всяко нещо в бизнеса за поколенията.

Разумна цена. "Какво има?" - каза той. Тя каза, че компютрите не желаят да се разделят с тях. Докато за доктори: Настройвайки нашите собствени системи, би трябвало да ядем не когато ни дава въздушната стюардеса. "Какво има?" - каза той. Че индианските магазини фокусират върху потока на времто. Многообразие от земя и небе. Тук сме били, във водата.

Друг монах седеше до течението на парасола на госпожа кумарасуоми, плачейки.

Хубава жена, която прави мъжете доволни, служи само на една лейди, която седеше на тротоара, за да има хлад във въздуха. Разумна цена. Този мъж в индианския магазин минавал, когато стигнал до един рафт.

Спрингстийн пее: "Аз бях в свят от компютри. Та каза, подсмърчайки" - тя скача в бизнес за доктори: "Събудих се тази сутрин, яж единственото дете." Той я удари по главата и каза, обаче, родителите обезобразявали децата, получавайки тела, които привличат жалост. Очите му са неохотни към жена, която прави мъжете доволни. "Какво те кара да мислиш, че не съм нещо, което харесваш? Имам идея за парасола на госпожа кумарасуоми."

Тхе усе оф другс то буъ а ладъ вхо вас ситтинг бъ тхе патх веепинг. "ИНДЕТЕРМИНАНЦЪ" - схе саид.

Glawata kaza: Zagubih edinstwenoto si dete." Tehnika. Disciplina. Parasolyt na gospova kumarasuomi bi mogyl da byde wsy]nost ba]a i po-mladiqt brat - po-mlad, нека парите да концентрират единственото дете.

Той я удари през главата с история за авторитарен правител. Събудих се тази сутрин, обаче, имменно, имайте семейството, да бъде във водата. Друг монах минавал, когато стигнал до жена, която била оценена смежно низко. Те танцуват света, както ще бъде намерено в "Какво Те Кара Да Мислиш, Че Не Съм Нещо Като Банкер? Загубих Единственото Си Дете."

Кванг-дзе изтъква, че човек и пари се концентрират само да уплашат парите. Спрингстийн пее, трябва да го имаме за доктори: "Какво е съпругата съпруга - после ще - единственото дете."

Многообразие на вкуса. Другото е. Всяко нещо в бизнес за доктори. Фиксирайки цените ни, би трябвало да ядем, не когато родителите обезобразявали децата, получавайки тела, които красива жена, която ни дава храна, избягва; би трябвало да ядем, не когато въздушната стюардеса ни дава храна. Друг монах минавал, когато в индианския магасин имало моден парасол, но животът не е за това.

Хлад във великата правилност, изразяваща се в семейството и всичко под небето и земята. Защо? Нека тези в семейството бъдат в бизнес за доктори. Испанският доктор мислел за човешкия мозък в свят от нива. там ще бъде намерен в нормалното си състояние, нищото-по-между. С тях - ръчни часовници.

Тя мислела за историята за паласола на мизиз кумауасуоми, намерена в свлетаа както ще бъде... Друг монах бил оценен смечно ницко. Те танцуват, свлетът ни пита, имаме съпругата съпруга - после родителският авторитет. Мисис кумарасуоми може да бъде всъщност баща и семейството да е в него, мамо. Нова функция за доктори: Фиксиране на цените, ние ги променяме постоянно. Това е родителският авторитет.

Куанг-дзе изтъква, че една красива жена, която говорела като лейди седяла до пътеката плачейки, не, не, НЕ, не

"Те танцуват замо зада се пазят." Фиксирайки цените ни, това ще ни даде нещо за да се улеснят религиозните преживявания срещу материята. Той дойде, за да уплаши рибата, когато тя минаваше, когато той стигнал до лейди, която седяла близко до другите. Ръчните часовници с будилници наблягат върху печалбата.

Имам идея за авторитарен правител - тази неопределеност в света както ще бъде установена. Защо? Куанг-дзе изтъква че ш'мислиш ч'не с'м нещо 'дет ш' хърес'ш?

"Ето, защо имаме водата. Някога да сте срещали лейди, която прави мъжете доволни?

Рибата, която обичате? Употребата на наркотици?

Всичко под небето ще бъде установено.

Изпусни.

Спри. Жените заемат техните правилни места.

Тя каза очите на компютъра за очи на овца, но неговият мозък е изключителен. Реших да не му давам хлад във великата правилност изразена във водата. Друго огледало. Превръщаш се в нещо, което то харесва?

"Събудухме се тази сътрин, ние ги променяме постоянно. Какво има?" каза той. Тя каза: "Те танцуват парите. Някога да сте срещали красива жена, която не може да говори. Те танцуват." Техника. Дисциплина. Ултимативно няколко дни минаха. Още не падна дъжд.

Друг монах минаваше, когато дойде на парчета. "Много сте интелектуални днес" каза тя.

Куанг-дзе изтъква, че американският стоял на същата цена.

Вие не желаете да му дадете пени. Попитах испанския доктор, тя беше информирана, че привлича жалост. Неговите очи са очи на овца, не пари. Друг монах минавал, когато стигнал до една лейди, която седяла до пътеката, плачейки. "Хей, какво има?" казал той. Тя казала, че компютрите са винаги прави, но в тяхното нормално състояние, по време на разговор.

Спрингстийн пее "Ето че има за какво да плачеш." Той отиде в Югозападната пустиня. Той се отчужди от рибите. Употребата на парасола на мисис кумарасуоми може да бъде всъщност съпруг, обаче, както винаги, за доктори. Винаги, обаче, според цените ни.

Питах парасола от индианския магазин, който седеше до пътеката плачейки.

Защо? Тя седеше отсреща по друг начин. Всяко нещо в света ни пита, обаче, представено от семейството. Интересно.

 

 

© Сергей Глинков
=============================
© Електронно списание LiterNet, 05.10.2000, № 10 (11)

Други публикации:
уебсайта на автора.