Издателство
:. Издателство LiterNet  Електронни книги: Условия за публикуване
Медии
:. Електронно списание LiterNet  Електронно списание: Условия за публикуване
:. Електронно списание БЕЛ
:. Културни новини   Kултурни новини: условия за публикуване  Новини за култура: RSS абонамент!  Новини за култура във Facebook!  Новини за култура в Туитър
Каталози
:. По дати : Март  Издателство & списание LiterNet - абонамент за нови публикации  Нови публикации на LiterNet във Facebook! Нови публикации на LiterNet в Twitter!
:. Електронни книги
:. Раздели / Рубрики
:. Автори
:. Критика за авторите
Книжарници
:. Книжен пазар  Книжарница за стари книги Книжен пазар: нови книги  Стари и антикварни книги от Книжен пазар във Facebook  Нови публикации на Книжен пазар в Twitter!
:. Книгосвят: сравни цени  Сравни цени с Книгосвят във Facebook! Книгосвят - сравни цени на книги
Ресурси
:. Каталог за култура
:. Артзона
:. Писмена реч
За нас
:. Всичко за LiterNet
Настройки: Разшири Стесни | Уголеми Умали | Потъмни | Стандартни

ХРИСТО КАРАСЛАВОВ
=============================

Христо Караславов е роден на 28.09.1968 г. в гр. София. Автор е на стихосбирките "Гарванът на мира" (1994) и "Лято за изгнаници" (2002) и на романа "Джоб за дребни монети" (2007). С етно-рок формация "Иванът", където е вокалист, автор на текстовете и част от музиката, е записал албумите "Сезоните на тишината" (1998), "Трохи от тайните вечери" (2000), "Апогеят на непоклатимите лентяи" (2001), "Нахранване на животното" (2004), "Веди Булгари" (2005). Предстои запис на албума "Небогородните други". Преводач от френски. В негов превод наскоро излезе и книгата "Акорд на съня" на китайския поет Маджя Дзиди. Член на Съюза на българските писатели.

ПОЕЗИЯ

Стихове
   Балада за раздялата с детето в нас
   Свобода

 

 

 

 


© Електронно издателство
LiterNet, 2001

Електронно издателство LiterNet