Издателство
:. Издателство LiterNet  Електронни книги: Условия за публикуване
Медии
:. Електронно списание LiterNet  Електронно списание: Условия за публикуване
:. Електронно списание БЕЛ
:. Културни новини   Kултурни новини: условия за публикуване  Новини за култура: RSS абонамент!  Новини за култура във Facebook!  Новини за култура в Туитър
Каталози
:. По дати : Май  Издателство & списание LiterNet - абонамент за нови публикации  Нови публикации на LiterNet във Facebook! Нови публикации на LiterNet в Twitter!
:. Електронни книги
:. Раздели / Рубрики
:. Автори
:. Критика за авторите
Книжарници
:. Книжен пазар  Книжарница за стари книги Книжен пазар: нови книги  Стари и антикварни книги от Книжен пазар във Facebook  Нови публикации на Книжен пазар в Twitter!
:. Книгосвят: сравни цени  Сравни цени с Книгосвят във Facebook! Книгосвят - сравни цени на книги
Ресурси
:. Каталог за култура
:. Артзона
:. Писмена реч
За нас
:. Всичко за LiterNet
Настройки: Разшири Стесни | Уголеми Умали | Потъмни | Стандартни

ЯНА ДОМУСЧИЕВА
=============================

e-mail : yana.domuschieva@gmail.com

Яна ДомусчиеваЯна Домусчиева е родена на 26.12.1980 г. Още преди да разбере, че един ден ще загуби слуха си напълно, тя се чувства привлечена от работа с хора в неравностойно положение. Като ученичка се включва в група, която преподава английски на деца от дом "П. Р. Славейков" в гр. София. Завършва психология в Bowdoin College, САЩ, а през ваканциите се прехранва като възпитател в различни социални програми. През 2005 г. се завръща в България и работи по проекти, насочени към интеграцията на деца със специални потребности и възрастни с увреден слух. Сътрудник е на в. "Гласове", в. "Тишина" и сп. "Обектив" на Български хелзинкски комитет. Доброволец в Дневен център "Покров Богородичен".


ПУБЛИЦИСТИКА

Статии
  Децата с увреждания имат право на избор

 

 


© Електронно издателство
LiterNet, 2006
Електронно издателство LiterNet