Издателство
:. Издателство LiterNet  Електронни книги: Условия за публикуване
Медии
:. Електронно списание LiterNet  Електронно списание: Условия за публикуване
:. Електронно списание БЕЛ
:. Културни новини   Kултурни новини: условия за публикуване  Новини за култура: RSS абонамент!  Новини за култура във Facebook!  Новини за култура в Туитър
Каталози
:. По дати : Март  Издателство & списание LiterNet - абонамент за нови публикации  Нови публикации на LiterNet във Facebook! Нови публикации на LiterNet в Twitter!
:. Електронни книги
:. Раздели / Рубрики
:. Автори
:. Критика за авторите
Книжарници
:. Книжен пазар  Книжарница за стари книги Книжен пазар: нови книги  Стари и антикварни книги от Книжен пазар във Facebook  Нови публикации на Книжен пазар в Twitter!
:. Книгосвят: сравни цени  Сравни цени с Книгосвят във Facebook! Книгосвят - сравни цени на книги
Ресурси
:. Каталог за култура
:. Артзона
:. Писмена реч
За нас
:. Всичко за LiterNet
Настройки: Разшири Стесни | Уголеми Умали | Потъмни | Стандартни

ОДА ЗА СЕКСА

Петър Краевски

web

Не съм сексуален маниак, но ако очите ми имаха зъби, жените щяха да ходят с нахапани задници! То добре, че повечето жени са свенливи, та не могат да отказват на мъжете! Младежи, не подарявайте на жените изкуствени цветя, за да не спите с надуваеми кукли. Жените обичат лукса. И мъжете, за които сексът не е лукс. Мъжът е жребец в леглото, а жената е лимузина - под предния й капак има място за много конски сили. Рефренът „Светът е за двама” на шведски звучи: „Светът е за трима”. Не съм против шведските тройки - те са сносна прелюдия към масовия секс. По време на избори политиката е обещание за взаимност, а след изборите - коитус ин терго във всенароден мащаб! Ако политиката е като секса, твърдата ръка не говори ли за липса на мъжественост? Влезеш ли в политиката, майка ти влиза в устата на хората, за да изживее сексуален ренесанс. Не е нужно да разбираш от тънкостите на секса, за да усетиш дебелото. В секса няма място за намеци. Що за мазохизъм - всеки иска да е жертва на сексуалната революция! Сексът е МОЛ - мераклии много, купувачите са кът. Уж сексът е в мозъка, пък академиците - импотентни. И в секса има морал. Така казват евнусите. Що за полова несправедливост! Поради физиологията си, мъжът не може да е лицемер в секса. Виж, жената има повечко мегдан за маневри. Това е одата за секса. За жените е кратка, за мъжете - досадно дълга. Ако се чувствате прекарани, знайте - всичко е любов. Останалото е взаимно прецакване.

 

 

© Петър Краевски
=============================
© Електронно списание LiterNet, 21.12.2011, № 12 (145)