Издателство
:. Издателство LiterNet  Електронни книги: Условия за публикуване
Медии
:. Електронно списание LiterNet  Електронно списание: Условия за публикуване
:. Електронно списание БЕЛ
:. Културни новини   Kултурни новини: условия за публикуване  Новини за култура: RSS абонамент!  Новини за култура във Facebook!  Новини за култура в Туитър
Каталози
:. По дати : Март  Издателство & списание LiterNet - абонамент за нови публикации  Нови публикации на LiterNet във Facebook! Нови публикации на LiterNet в Twitter!
:. Електронни книги
:. Раздели / Рубрики
:. Автори
:. Критика за авторите
Книжарници
:. Книжен пазар  Книжарница за стари книги Книжен пазар: нови книги  Стари и антикварни книги от Книжен пазар във Facebook  Нови публикации на Книжен пазар в Twitter!
:. Книгосвят: сравни цени  Сравни цени с Книгосвят във Facebook! Книгосвят - сравни цени на книги
Ресурси
:. Каталог за култура
:. Артзона
:. Писмена реч
За нас
:. Всичко за LiterNet
Настройки: Разшири Стесни | Уголеми Умали | Потъмни | Стандартни

РАЗГОВОР С ФАБИАН ПО ТЕЛЕФОНА

Росица Пиронска

web | Арктични цветя

защото много падат, затова ли рисуваше самолети. това не бяха самолети, ножове бяха. ножовете бяха на другата страница, ти рисуваше самолети. да, самолети, но от втората световна. какво общо има втората световна с това, че днес много падат. не съм казвал, че рисувам самолети за това, че днес много падат. а може би те падат, защото ти рисуваш самолети от втората световна, защото си ядосан на втората световна, но какво са виновни днешните самолети. не за самолетите мисля, а за жертвите. да, прекалено много са и със сигурност са повече от жертвите в самолетите през втората световна. можеш да провериш, вероятно има някаква световна статистика. е, шегувам се, знам, че не от яд рисуваш самолети и не заради твоите рисунки падат, само се чудя защо романтиката винаги е увенчана с хиляди жертви.

 

 

© Росица Пиронска
=============================
© Електронно издателство LiterNet, 11.02.2008
Росица Пиронска. Арктични цветя. Варна: LiterNet, 2008