Издателство
:. Издателство LiterNet  Електронни книги: Условия за публикуване
Медии
:. Електронно списание LiterNet  Електронно списание: Условия за публикуване
:. Електронно списание БЕЛ
:. Културни новини   Kултурни новини: условия за публикуване  Новини за култура: RSS абонамент!  Новини за култура във Facebook!  Новини за култура в Туитър
Каталози
:. По дати : Март  Издателство & списание LiterNet - абонамент за нови публикации  Нови публикации на LiterNet във Facebook! Нови публикации на LiterNet в Twitter!
:. Електронни книги
:. Раздели / Рубрики
:. Автори
:. Критика за авторите
Книжарници
:. Книжен пазар  Книжарница за стари книги Книжен пазар: нови книги  Стари и антикварни книги от Книжен пазар във Facebook  Нови публикации на Книжен пазар в Twitter!
:. Книгосвят: сравни цени  Сравни цени с Книгосвят във Facebook! Книгосвят - сравни цени на книги
Ресурси
:. Каталог за култура
:. Артзона
:. Писмена реч
За нас
:. Всичко за LiterNet
Настройки: Разшири Стесни | Уголеми Умали | Потъмни | Стандартни
ДЖАНЕТ ХАРДИ-ГУЛД
=============================

Джанет Харди-Гулд е писателка, преподавател и училищен инспектор. Живее в Брайтън, на южното крайбрежие на Англия, със своя съпруг и двете си деца. Интересите й са в областта на европейската история. Освен краткия си роман "Хенри Осми и неговите шест жени" (2000), тя е написала книгите "Крал Артур и рицарите на кръглата маса" (2001), "Големият пожар в Лондон" (2003), "Домино" (2003), "Мулан" (2004) и "Синбад" (2005). Произведенията на Джанет Харди-Гулд са издадени на много езици, вкл. в Япония и Китай. Крал Хенри Осми привлича вниманието на авторката не само заради трагедията на шестте му жени, но и защото той е извършил редица важни промени в живота и религията на Англия.

ПРОЗА

В превод на Теодора Константинова

Романи
  Хенри Осми и неговите шест жени

 

 


© Електронно издателство
LiterNet, 2005
Електронно издателство LiterNet