Издателство
:. Издателство LiterNet  Електронни книги: Условия за публикуване
Медии
:. Електронно списание LiterNet  Електронно списание: Условия за публикуване
:. Електронно списание БЕЛ
:. Културни новини   Kултурни новини: условия за публикуване  Новини за култура: RSS абонамент!  Новини за култура във Facebook!  Новини за култура в Туитър
:. Книгомрежа  Анотации на нови книги: RSS абонамент!
Каталози
:. По дати : Януари  Издателство & списание LiterNet - абонамент за нови публикации  Нови публикации на LiterNet във Facebook!  Нови публикации на LiterNet в Twitter!
:. Електронни книги
:. Раздели / Рубрики
:. Автори
:. Критика за авторите
Книжарници
:. Книжен пазар  Книжарница за стари книги Книжен пазар: нови книги  Стари и антикварни книги от Книжен пазар във Facebook  Нови публикации на Книжен пазар в Twitter!
:. Книгосвят: сравни цени  Среавни цени с Книгосвят във Facebook!
:. Книги втора ръка  Книги за четене Варна
Ресурси
:. Каталог за култура
:. Артзона
:. Писмена реч
За нас
:. Всичко за LiterNet
Настройки: Разшири Стесни | Уголеми Умали | Потъмни | Стандартни

КЛЮЧАЛКА

Александар Прокопиев

web

Начертана, ключалката прилича на парцалена кукла без ръце и крака. Надничащият, широко облещил ляво око, а с дясното замижал, се е попривел пред ключалката-кукла и по момчешки се наслаждава на частичната гледка. След десетина минути, а може би половин час, се изправя и вместо ключа, треперещият му пенис навлиза в ключалката.

Начертана, ключалката прилича на пешка. Последната пешка стояща върху шахматната дъска, достигнала квадратчето на 7-ма линия и само на един ход от величествената трансформация в черна царица.

Начертана като част от бравата, ключалката прилича на добродушна устица (горните два винта са очите, долният е трапчинка на брадичката, дръжката е нос от Пикасо), винаги готова, зинала като О.

 

 

© Александър Прокопиев
© Веселин Веселинов - превод от английски
=============================
© Електронно списание LiterNet, 07.02.2006, № 2 (75)