Издателство
:. Издателство LiterNet  Електронни книги: Условия за публикуване
Медии
:. Електронно списание LiterNet  Електронно списание: Условия за публикуване
:. Електронно списание БЕЛ
:. Културни новини   Kултурни новини: условия за публикуване  Новини за култура: RSS абонамент!  Новини за култура във Facebook!  Новини за култура в Туитър
Каталози
:. По дати : Март  Издателство & списание LiterNet - абонамент за нови публикации  Нови публикации на LiterNet във Facebook! Нови публикации на LiterNet в Twitter!
:. Електронни книги
:. Раздели / Рубрики
:. Автори
:. Критика за авторите
Книжарници
:. Книжен пазар  Книжарница за стари книги Книжен пазар: нови книги  Стари и антикварни книги от Книжен пазар във Facebook  Нови публикации на Книжен пазар в Twitter!
:. Книгосвят: сравни цени  Сравни цени с Книгосвят във Facebook! Книгосвят - сравни цени на книги
Ресурси
:. Каталог за култура
:. Артзона
:. Писмена реч
За нас
:. Всичко за LiterNet
Настройки: Разшири Стесни | Уголеми Умали | Потъмни | Стандартни

ВЪЗРАСТЕН МЪЖ ИЗЯЖДА ТИЙНЕЙДЖЪРКА

Никита Нанков

web

James Smith, 57-годишен канибалистичен фетишист, сутринта на 8 септември си купува брадвичка, с която планира да убие Maria Lopez Robredo, четиринайсетгодишно мексиканско момиче, с което от три седмици си разменят сексуални имейли и чатове. Текстовете на Smith са странна смесица от поетични комплименти, страстни любовни излияния и подробни описания на садистични актове на секс и убийства на млади жени, момичета и дори бебета, които завършват с насичането и изяждането на жертвата. По това време Maria гостува на свои роднини, наскоро имигрирали в Съединените щати, и се представя пред Smith за пълнолетна. Тя е интригувана от напористостта на ухажора си и понеже иска нелегално да остане в САЩ и да достигне американската си мечта да продава фъстъци в New York, усъвършенства английския си, флиртувайки със Smith. На 7 септември двамата се уговарят на следващия ден да се срещнат на гарата в градчето Paris, New Mexico. Оттам Smith я откарва с кола в дома си, намиращ се в закътана горска местност, където е приготвил всичко за задоволяване на садистичната си страст.

Пред съда стана ясно, че по следите на двамата странни любовници е попаднал полицаят Martin Bolden, който от десет години разследва интернетни чатове за изнасилване, убийства и канибализъм. Smith и Maria са арестувани от местната полиция в момента, когато мъжът, на колене и облян в сълзи, моли тийнейджърката за прошка затова, че не може да я изяде, понеже три часа преди това е хапнал парче пица с месо, закупено от Pizza Hut. Като компенсация за любовното разочарование Smith предлага на момичето пица с гъби.

Световната верига за пици Pizza Hut от 8 септември пусна в продажба новата си пица, която напълно задоволява сексуално-фетишистките фантазии и нагони и на най-изтънчения човекоядец. Новият вид пица струва само пет долара и деветдесет и девет цента, което е с 15% по-малко от предходния модел на компанията - пица с гъби, предназначена за мазохистични кандидат-самоубийци.

Побързайте и купете две от която и да е пица и Pizza Hut ще ви даде трета пица по Ваш избор напълно безплатно!

16-18 юли 2014 г.

 

 

© Никита Нанков
=============================
© Електронно списание LiterNet, 02.06.2016, № 6 (199)