Издателство
:. Издателство LiterNet  Електронни книги: Условия за публикуване
Медии
:. Електронно списание LiterNet  Електронно списание: Условия за публикуване
:. Електронно списание БЕЛ
:. Културни новини   Kултурни новини: условия за публикуване  Новини за култура: RSS абонамент!  Новини за култура във Facebook!  Новини за култура в Туитър
Каталози
:. По дати : Март  Издателство & списание LiterNet - абонамент за нови публикации  Нови публикации на LiterNet във Facebook! Нови публикации на LiterNet в Twitter!
:. Електронни книги
:. Раздели / Рубрики
:. Автори
:. Критика за авторите
Книжарници
:. Книжен пазар  Книжарница за стари книги Книжен пазар: нови книги  Стари и антикварни книги от Книжен пазар във Facebook  Нови публикации на Книжен пазар в Twitter!
:. Книгосвят: сравни цени  Сравни цени с Книгосвят във Facebook! Книгосвят - сравни цени на книги
Ресурси
:. Каталог за култура
:. Артзона
:. Писмена реч
За нас
:. Всичко за LiterNet
Настройки: Разшири Стесни | Уголеми Умали | Потъмни | Стандартни

ФАМИЛИЯТА ВЕЛЧЕВИ

Никита Нанков

web

Поетът Бранимир Велчев е поет. Той възпява звездите, любовта и живота. Той има неповторим творчески натюрел. Всички критици го хвалят. Той е академик. Той е лауреат на много, много национални и международни литературни награди.

Поетът Драгомир Велчев е син на поета Бранимир Велчев. Той също е поет. Той възпява звездите, любовта и живота. Той има неповторим творчески натюрел. Всички критици го хвалят. Той е академик. Той е лауреат на много, много национални и международни литературни награди.

Поетът Славомир Велчев е син на поета Драгомир Велчев. Той също е поет. Той възпява звездите, любовта и живота. Той има неповторим творчески натюрел. Всички критици го хвалят. Той е академик. Той е лауреат на много, много национални и международни литературни награди.

Поетът Цветомир Велчев е син на поета Славомир Велчев. Той също е поет. Той възпява звездите, любовта и живота. Той има неповторим творчески натюрел. Всички критици го хвалят. Той е академик. Той е лауреат на много, много национални и международни литературни награди.

Поетът Бранимир Велчев обува лявата си обувка на десния крак, а дясната на левия. Той не може сам да си връзва връзките. Той непрекъснато ги настъпва и се пльоска по лице.

Поетът Драгомир Велчев си човърка в носа. Каквото извади оттам, веднага го лапва.

Поетът Славомир Велчев плаче за майка си, а като яде супа, си покапва вратовръзката.

А поетът Цветомир Велчев си смуче палеца и се нааква в гащите. Критиците му взимат наградите, заключват ги в шкафа и го наказват да стои прав в ъгъла.

1-5 септември 2010 г.

 

 

© Никита Нанков
=============================
© Електронно списание LiterNet, 16.01.2013, № 1 (158)