Издателство
:. Издателство LiterNet  Електронни книги: Условия за публикуване
Медии
:. Електронно списание LiterNet  Електронно списание: Условия за публикуване
:. Електронно списание БЕЛ
:. Културни новини   Kултурни новини: условия за публикуване  Новини за култура: RSS абонамент!  Новини за култура във Facebook!  Новини за култура в Туитър
Каталози
:. По дати : Март  Издателство & списание LiterNet - абонамент за нови публикации  Нови публикации на LiterNet във Facebook! Нови публикации на LiterNet в Twitter!
:. Електронни книги
:. Раздели / Рубрики
:. Автори
:. Критика за авторите
Книжарници
:. Книжен пазар  Книжарница за стари книги Книжен пазар: нови книги  Стари и антикварни книги от Книжен пазар във Facebook  Нови публикации на Книжен пазар в Twitter!
:. Книгосвят: сравни цени  Сравни цени с Книгосвят във Facebook! Книгосвят - сравни цени на книги
Ресурси
:. Каталог за култура
:. Артзона
:. Писмена реч
За нас
:. Всичко за LiterNet
Настройки: Разшири Стесни | Уголеми Умали | Потъмни | Стандартни

СЛУЧКА С Г-ЦА ДРАНДАРЕВСКА

Никита Нанков

web

Като проверява по списък какво още трябва да свърши преди защитата на дисертацията си, която е утре, г-ца Христинка Драндаревска така се притеснява, че на долната устна, в дясното ъгълче, й излиза херпес. Тя се притеснявя още повече и на горната устна, в лявото ъгълче, също й излиза херпес. Г-ца Драндаревска вече има сериозни причини да продължи да се притеснява и на върха на носа й излиза трети херпес. Притеснявайки се от своето притеснение, г-ца Драндаревска така се притеснява, че в средата на челото й излиза четвърти херпес. Съвсем притеснена от притеснителното си притеснение г-ца Драндаревска усеща, че на брадичката й излиза също херпес. Сега г-ца Драндаревска е наистина притеснена и бузите, ръцете и шията й веднага се покриват с херпеси. Тя определено е на път да се превърне цялата в един притеснителен притеснен херпесиращ се херпес.

Нека бъдем оптимисти - при днешното ниво на медицината просто няма начин г-ца Драндаревска да не се оправи и успешно да защити дисертацията си. Но все пак, ако лечението не успее и тя се превърне в херпес, това ще бъде непрежалима загуба за науката.

18 октомври 2009 г.

22 март 2010 г.

 

 

© Никита Нанков
=============================
© Електронно списание LiterNet, 07.04.2010, № 4 (125)