Издателство
:. Издателство LiterNet  Електронни книги: Условия за публикуване
Медии
:. Електронно списание LiterNet  Електронно списание: Условия за публикуване
:. Електронно списание БЕЛ
:. Културни новини   Kултурни новини: условия за публикуване  Новини за култура: RSS абонамент!  Новини за култура във Facebook!  Новини за култура в Туитър
Каталози
:. По дати : Март  Издателство & списание LiterNet - абонамент за нови публикации  Нови публикации на LiterNet във Facebook! Нови публикации на LiterNet в Twitter!
:. Електронни книги
:. Раздели / Рубрики
:. Автори
:. Критика за авторите
Книжарници
:. Книжен пазар  Книжарница за стари книги Книжен пазар: нови книги  Стари и антикварни книги от Книжен пазар във Facebook  Нови публикации на Книжен пазар в Twitter!
:. Книгосвят: сравни цени  Сравни цени с Книгосвят във Facebook! Книгосвят - сравни цени на книги
Ресурси
:. Каталог за култура
:. Артзона
:. Писмена реч
За нас
:. Всичко за LiterNet
Настройки: Разшири Стесни | Уголеми Умали | Потъмни | Стандартни

НА КАФЕ

Никита Нанков

web

Здравейте, Накафе!

Когато се запознахме оная вечер, си помислих, че непременно трябва да Ви на кафе, понеже да продължим накафето си за древнокитайските митове за маймуните императори на кафе. Аз не на кафе страхотно се заинтересувах от това на кафе. Вие на кафе така увлекателно на кафе. Тази събота съм свободен цял на кафе. Мога ли да Ви се на кафе, когато сте на кафе и да се уговорим кога да се на кафе? Тъкмо ще си довършим маймунско-императорската на кафе. Ако сте на кафе, после ще Ви гледам на кафе. Винаги познавам на кафе и приятелите ми казват, че на кафе.

Ах, ето, че за малко на кафе да ви на кафе телефонния си на кафе, за да можете и Вие да ми се на кафе, ако сте на кафе: нак-афе-ееее. На кафе нали после в апартамента ми на кафе? Тъкмо ще ни се на кафе!

Много усмивки и накафета,
Нак Афе

P.S. И да не си помислите нещо на кафе, че на кафе! Няма такова кафе!

16-20 август 2013

 

 

© Никита Нанков
=============================
© Електронно списание LiterNet, 06.11.2013, № 11 (168)