Издателство
:. Издателство LiterNet  Електронни книги: Условия за публикуване
Медии
:. Електронно списание LiterNet  Електронно списание: Условия за публикуване
:. Електронно списание БЕЛ
:. Културни новини   Kултурни новини: условия за публикуване  Новини за култура: RSS абонамент!  Новини за култура във Facebook!  Новини за култура в Туитър
Каталози
:. По дати : Март  Издателство & списание LiterNet - абонамент за нови публикации  Нови публикации на LiterNet във Facebook! Нови публикации на LiterNet в Twitter!
:. Електронни книги
:. Раздели / Рубрики
:. Автори
:. Критика за авторите
Книжарници
:. Книжен пазар  Книжарница за стари книги Книжен пазар: нови книги  Стари и антикварни книги от Книжен пазар във Facebook  Нови публикации на Книжен пазар в Twitter!
:. Книгосвят: сравни цени  Сравни цени с Книгосвят във Facebook! Книгосвят - сравни цени на книги
Ресурси
:. Каталог за култура
:. Артзона
:. Писмена реч
За нас
:. Всичко за LiterNet
Настройки: Разшири Стесни | Уголеми Умали | Потъмни | Стандартни

КРИМИНАЛНА ХРОНИКА

Никита Нанков

web

Днес преди обяд властите са установили самоличността на мъжа, чието нарязано на парчета тяло бе намерено в торба за боклук във вторник вечерта на ъгъла на улиците “Педро Биготе” и “Бомберо де Леон”. Старши полицаят Патрицио Ментиросо съобщи на пресата, че жертвата, Сауло Поя, е идентифициран от вдовицата му Амалгамера Анхел. Г-жа Анхел е казала в полицията, че във вторник, в 2 часа и 41 минути съпругът й е тръгнал със семейната им тойота към своята любовница г-ца Тета Коньо. Той се е обадил на съпругата си, че е пристигнал при любовницата си в 3 часа и 12 минути. В 6 часа и 56 минути г-н Поя отново се е обадил на съпругата си и й е разказал подробно какво са правели с любовницата му. Жена му го е похвалила и той й е казал, че веднага си тръгва към вкъщи, понеже много му е домъчняло за нея. В 7 часа и 19 минути г-н Поя се е обадил на съпругата си, че вече е в тойотата и завърта ключа да запали колата. В 7 часа 20 минути и 59 секунди г-жа Анхел се е обадила на съпруга си да му каже да купи шест яйца на връщане. В 7 часа 21 минути и 2 секунди г-жа Анхел пак се е обадила на съпруга си да му каже да купи не шест, а седем яйца, но съпругът й не е отговорил на обаждането. Торбата с нарязаното тяло е намерена същия ден в 7 часа 21 минути и 56 секунда. С това г-н Поя постави нов световен рекорд от 57 секунди по нарязване на тяло на осемдесеткилограмов мъж и завързването му в торба за боклук. Предишният рекорд от 1 минута и 3 секунди бе поставен миналия четвъртък също от г-н Поя, но в по-долната категория, когато той тежеше само 78 килограма и 879 грама.

18 август 2013 г.

 

 

© Никита Нанков
=============================
© Електронно списание LiterNet, 21.02.2014, № 2 (171)