Издателство
:. Издателство LiterNet  Електронни книги: Условия за публикуване
Медии
:. Електронно списание LiterNet  Електронно списание: Условия за публикуване
:. Електронно списание БЕЛ
:. Културни новини   Kултурни новини: условия за публикуване  Новини за култура: RSS абонамент!  Новини за култура във Facebook!  Новини за култура в Туитър
Каталози
:. По дати : Март  Издателство & списание LiterNet - абонамент за нови публикации  Нови публикации на LiterNet във Facebook! Нови публикации на LiterNet в Twitter!
:. Електронни книги
:. Раздели / Рубрики
:. Автори
:. Критика за авторите
Книжарници
:. Книжен пазар  Книжарница за стари книги Книжен пазар: нови книги  Стари и антикварни книги от Книжен пазар във Facebook  Нови публикации на Книжен пазар в Twitter!
:. Книгосвят: сравни цени  Сравни цени с Книгосвят във Facebook! Книгосвят - сравни цени на книги
Ресурси
:. Каталог за култура
:. Артзона
:. Писмена реч
За нас
:. Всичко за LiterNet
Настройки: Разшири Стесни | Уголеми Умали | Потъмни | Стандартни

КОШМАРИ

Никита Нанков

web

1.

Тази нощ г-ца Капка Тръпкова пак не спа добре, въртя се ту на гръб, ту на хълбок, ту по корем, а като се поунесе, засънува ужасен кошмар. Загубва зрението си и не знае какво да прави. Върви из къщата си опипом, всичко уж е познато, но всичко вече е друго. На всяка крачка се блъска в нещо, нещо пада, нещо я удря. Дали ще може нещо да работи, дали ще може да се издържа? Лекарите й казват, че не могат да й помогнат. Тя е сама, плаче, не знае на кой свят е, не знае къде да се дява, тресе се в дива паника. И никой не й се притичва на помощ, никой не й казва: “Хей, Капчице-Тръпчице, не плачи, аз ще се грижа за теб, ще те гледам и ох, как ще ти се радвам, защото много-много-много те обичам...” И т.н., и т.н..

Изобщо - не може да се опише какъв ужас преживя г-ца Капка Тръпкова.

2.

Тази нощ г-ца Капка Тръпкова пак не спа. По едно време през нощта пусна телевизора, запревърта каналите и попадна на някакво порно. И гледа, и се чуди, и се мае как при цялото туй и лизане, и смукане, и блъскане, и клатене, и въргаляне, и премятане зърната на гърдите на мадамата остават невъзбудени. И като угаси телевизора и пак се опита да спи, тя се замисли, понеже и у нея тия кадри и тия къдри нищо не възбудиха. И реши, че с нея става нещо лошо, но не можеше да разбере какво. А като се поунесе, засънува ужасен кошмар. Цялата се тресе от любовна възбуда и някой й шепне: “Хей, Капчице-Тръпчице, ох, как ще ти се радвам, защото много-много-много те обичам...” Кой й говори така нежно? Тя не знае, понеже е загубила зрението си и не знае какво да прави. И т.н., и т.н..

Изобщо - не може да се опише какъв ужас преживя г-ца Капка Тръпкова.

20-22 март 2010 г.

 

 

© Никита Нанков
=============================
© Електронно списание LiterNet, 04.05.2010, № 5 (126)