Издателство
:. Издателство LiterNet  Електронни книги: Условия за публикуване
Медии
:. Електронно списание LiterNet  Електронно списание: Условия за публикуване
:. Електронно списание БЕЛ
:. Културни новини   Kултурни новини: условия за публикуване  Новини за култура: RSS абонамент!  Новини за култура във Facebook!  Новини за култура в Туитър
Каталози
:. По дати : Март  Издателство & списание LiterNet - абонамент за нови публикации  Нови публикации на LiterNet във Facebook! Нови публикации на LiterNet в Twitter!
:. Електронни книги
:. Раздели / Рубрики
:. Автори
:. Критика за авторите
Книжарници
:. Книжен пазар  Книжарница за стари книги Книжен пазар: нови книги  Стари и антикварни книги от Книжен пазар във Facebook  Нови публикации на Книжен пазар в Twitter!
:. Книгосвят: сравни цени  Сравни цени с Книгосвят във Facebook! Книгосвят - сравни цени на книги
Ресурси
:. Каталог за култура
:. Артзона
:. Писмена реч
За нас
:. Всичко за LiterNet
Настройки: Разшири Стесни | Уголеми Умали | Потъмни | Стандартни

ХОЛИВУДСКИ СЮЖЕТ

Никита Нанков

web

На брега на морето старец с бели зъби на юноша и юноша с бели зъби на старец танцуват сиртаки - все по-бързо, все по-волно. Музиката е все по-така и по-така, а камерата се движи все по-онака и по-онака. В сюблимния момент идва динозавър и ги изяжда, но не съвсем, понеже те му избягват и с хитра клопка еди как си го убиват, но не съвсем, понеже динозавърът се оказва майка на динозавърчета, които приличат досущ на внучетата на стареца и на любимата на юношата, но не съвсем, понеже динозавърът е католически пастор, но не съвсем, понеже този пастор блудства с дечица, но не съвсем, понеже е хомосексуалист, неразбрана и отритната душа, която, макар и различна, е добра, та добра, но не съвсем, понеже е извънземен, неразбрана и отритната душа, която, макар и различна, е добра, та добра, но не съвсем, понеже е евреин, неразбрана и отритната душа, която, макар и различна, е добра, та добра, но не съвсем, понеже е негър, неразбрана и отритната душа, която, макар и различна, е добра, та добра, но не съвсем, понеже е режисьор в Холивуд, който и така нататък, но не съвсем, понеже е Steven Spielberg!!!

15-20 ноември 2009 г.

 

 

© Никита Нанков
=============================
© Електронно списание LiterNet, 01.02.2010, № 2 (123)