Издателство
:. Издателство LiterNet  Електронни книги: Условия за публикуване
Медии
:. Електронно списание LiterNet  Електронно списание: Условия за публикуване
:. Електронно списание БЕЛ
:. Културни новини   Kултурни новини: условия за публикуване  Новини за култура: RSS абонамент!  Новини за култура във Facebook!  Новини за култура в Туитър
Каталози
:. По дати : Март  Издателство & списание LiterNet - абонамент за нови публикации  Нови публикации на LiterNet във Facebook! Нови публикации на LiterNet в Twitter!
:. Електронни книги
:. Раздели / Рубрики
:. Автори
:. Критика за авторите
Книжарници
:. Книжен пазар  Книжарница за стари книги Книжен пазар: нови книги  Стари и антикварни книги от Книжен пазар във Facebook  Нови публикации на Книжен пазар в Twitter!
:. Книгосвят: сравни цени  Сравни цени с Книгосвят във Facebook! Книгосвят - сравни цени на книги
Ресурси
:. Каталог за култура
:. Артзона
:. Писмена реч
За нас
:. Всичко за LiterNet
Настройки: Разшири Стесни | Уголеми Умали | Потъмни | Стандартни

ДУЗПИ

Никита Нанков

web

В редовното време и продълженията никой отбор не отбеляза заветния гол. Стигна се до дузпи. Първият изпълнител на сините се засили, замахна да ритне топката, но се препъна и падна. Резултатът остана равен. Първият изпълнител на червените също се засили, замахна да ритне топката, но и той се препъна и падна. Двете нули продължаваха да светят на таблото. И вторият състезател на сините се препъна и падна преди да ритне топката. Същото стана и с втория състезател на червените. Не провървя и на третите състезатели на двата отбора. И четвъртите също се препънаха. Когато всичките състезатели и на двата отбора се препънаха и не успяха да ритнат топката, съдията забеляза, че няма топка и свири края на мача.

27 юни 2013 г.

 

 

© Никита Нанков
=============================
© Електронно списание LiterNet, 13.08.2013, № 8 (165)