Издателство
:. Издателство LiterNet  Електронни книги: Условия за публикуване
Медии
:. Електронно списание LiterNet  Електронно списание: Условия за публикуване
:. Електронно списание БЕЛ
:. Културни новини   Kултурни новини: условия за публикуване  Новини за култура: RSS абонамент!  Новини за култура във Facebook!  Новини за култура в Туитър
Каталози
:. По дати : Март  Издателство & списание LiterNet - абонамент за нови публикации  Нови публикации на LiterNet във Facebook! Нови публикации на LiterNet в Twitter!
:. Електронни книги
:. Раздели / Рубрики
:. Автори
:. Критика за авторите
Книжарници
:. Книжен пазар  Книжарница за стари книги Книжен пазар: нови книги  Стари и антикварни книги от Книжен пазар във Facebook  Нови публикации на Книжен пазар в Twitter!
:. Книгосвят: сравни цени  Сравни цени с Книгосвят във Facebook! Книгосвят - сравни цени на книги
Ресурси
:. Каталог за култура
:. Артзона
:. Писмена реч
За нас
:. Всичко за LiterNet
Настройки: Разшири Стесни | Уголеми Умали | Потъмни | Стандартни

ГЕНОВЕВА ЦАНДЕВА
=============================

Геновева Цандева Геновева Цандева е родена в гр. Ловеч. Завършила е Институт за детски и начални учители в гр. Плевен. По-късно завършва ПУ "Паисий Хилендарски", специалност "Предучилищна и начална педагогика". Живее и работи в Пловдив. Издала е стихосбирките "Гнездо от обич" (1997), "Дъждът съблича птиците" (2000) и "Луна за двама" (2005). Поетеса с китара, участвала с успех във фестивалите в гр. Харманли и Ловеч. Носител на втора награда от Националния преглед за любителско и художествено творчество в БА - гр. София (2001). През октомври 2002 г. на Националния поетичен конкурс в гр. Мелник получава наградата на Партията на жените в НДСВ за най-хубаво стихотворение, посветено на жената.


ПОЕЗИЯ

Стихове
  Дъжд

 

 


© Електронно издателство
LiterNet, 2004
Електронно издателство LiterNet