Издателство
:. Издателство LiterNet  Електронни книги: Условия за публикуване
Медии
:. Електронно списание LiterNet  Електронно списание: Условия за публикуване
:. Електронно списание БЕЛ
:. Културни новини   Kултурни новини: условия за публикуване  Новини за култура: RSS абонамент!  Новини за култура във Facebook!  Новини за култура в Туитър
Каталози
:. По дати : Март  Издателство & списание LiterNet - абонамент за нови публикации  Нови публикации на LiterNet във Facebook! Нови публикации на LiterNet в Twitter!
:. Електронни книги
:. Раздели / Рубрики
:. Автори
:. Критика за авторите
Книжарници
:. Книжен пазар  Книжарница за стари книги Книжен пазар: нови книги  Стари и антикварни книги от Книжен пазар във Facebook  Нови публикации на Книжен пазар в Twitter!
:. Книгосвят: сравни цени  Сравни цени с Книгосвят във Facebook! Книгосвят - сравни цени на книги
Ресурси
:. Каталог за култура
:. Артзона
:. Писмена реч
За нас
:. Всичко за LiterNet
Настройки: Разшири Стесни | Уголеми Умали | Потъмни | Стандартни

АЛЕКСАНДЪР ХРИСТОВ
=============================

e-mail : al.christov@gmail.com

Александър ХристовАлександър Христов е роден на 06.09.1977 г. Магистър е по международни икономически отношения (2001) и докторант във Факултета по журналистика и масова комуникация на СУ "Св. Климент Охридски". В момента е директор за връзки с обществеността в Корпоративна търговска банка, а преди това е бил Маркетинг и ПР в БАЕЗ. Има професионален опит като журналист във в. "Банкер" и като маркетингов и ПР специалист в McDonald's и във фармацевтична компания. Участвал е в сборниците "Комуникация в кризисни ситуации" (2002), "Европейска интеграция и интеркултурна комуникация" (2004), "The role of Public Relations in Transition Economies" (2005), "Българската журналистика - 160 години. Минало - настояще - перспективи" (2005), "Публична комуникация, глобализация и демокрация" (2006) и др. Автор е на публикации в наши и чужди специализирани издания. Води рубрика в сп. "Медиа свят". Член е на Комисията по етика на Българското дружество за връзки с обществеността (БДВО).

МЕДИАКРИТИКА

Статии
  Негативни въздействия на рекламата: балкански особености
  Медии и медиен конструктивизъм: изграждане образа на комунистическия герой
  Кръщение в демокрация: политическите лозунги на българския преход [съавтор: Боян Кутевски]

 

 


© Електронно издателство
LiterNet, 2004-2006
Електронно издателство LiterNet