Издателство
:. Издателство LiterNet  Електронни книги: Условия за публикуване
Медии
:. Електронно списание LiterNet  Електронно списание: Условия за публикуване
:. Електронно списание БЕЛ
:. Културни новини   Kултурни новини: условия за публикуване  Новини за култура: RSS абонамент!  Новини за култура във Facebook!  Новини за култура в Туитър
Каталози
:. По дати : Март  Издателство & списание LiterNet - абонамент за нови публикации  Нови публикации на LiterNet във Facebook! Нови публикации на LiterNet в Twitter!
:. Електронни книги
:. Раздели / Рубрики
:. Автори
:. Критика за авторите
Книжарници
:. Книжен пазар  Книжарница за стари книги Книжен пазар: нови книги  Стари и антикварни книги от Книжен пазар във Facebook  Нови публикации на Книжен пазар в Twitter!
:. Книгосвят: сравни цени  Сравни цени с Книгосвят във Facebook! Книгосвят - сравни цени на книги
Ресурси
:. Каталог за култура
:. Артзона
:. Писмена реч
За нас
:. Всичко за LiterNet
Настройки: Разшири Стесни | Уголеми Умали | Потъмни | Стандартни
ПЛЬОК, ПЛЬОК, ЛОКВИЧКА
=============================
МАЙМУНСКО А - @
LiterNet Шоу
Александра Вал
web


/надпис: РЕПУБЛИКАНСКИ КОЗМЕТИЧЕН ФЕСТИВАЛ; фондация "Развитие за черни точки"

         Актьор: Колеги, щастлив съм да ви съобщя, че черните точки в България са вече над 3 милиарда. /аплодисменти/ След като до края на 1998 година заехме основните пунктове - подножията на двете ноздри, междувеждието и лявата и дясна носови равнини - до средата на настоящата година трайно се настанихме в централната  част на челото, под брадичката и в някои преходни области, намиращи се между носовите равнини и бузите. /аплодисменти/

         Изключителен успех, колеги!
         Благодаря ви!
         Безспорно челното място в републиканското ни класиране за черни точки отново принадлежи на град София, следват Враца и Бургас, а най-слабо си остава представянето ни в центрове като Смолян, Велинград, Батак и моята вила в Синеморец.
         Колеги, сами разбирате, че усилията, които полагат колегите от Кремиковци, от химическия комбинат в Девня, от мините в Бобов дол са неистови, но не-до-ста-тъч-ни... Бум в козметичната индустрия ще има само тогава, когато направим бум в замърсяването на средата, независимо от това дали тя е околна или центрирана...
         Затова не мога днес да не отбележа световното значение на отминалата военна криза в Косово, на усилията на НАТО и НА-ТИ за развитието на козметичната индустрия, в частност - разцвета на нашата тясна специалност - черните точки! Така, колеги, тази криза за едни, се превърна в просперитет и бъдеще за други.
         Черните точки очертават началото на 2161 година, когато е напълно възможно всеки гражданин на света да притежава собствен козметичен концерн!
 
 


© Александра Вал, 2000
© Издателство LiterNet, 28. 08. 2000
=============================
Първо издание, електронно.