Издателство
:. Издателство LiterNet  Електронни книги: Условия за публикуване
Медии
:. Електронно списание LiterNet  Електронно списание: Условия за публикуване
:. Електронно списание БЕЛ
:. Културни новини   Kултурни новини: условия за публикуване  Новини за култура: RSS абонамент!  Новини за култура във Facebook!  Новини за култура в Туитър
Каталози
:. По дати : Март  Издателство & списание LiterNet - абонамент за нови публикации  Нови публикации на LiterNet във Facebook! Нови публикации на LiterNet в Twitter!
:. Електронни книги
:. Раздели / Рубрики
:. Автори
:. Критика за авторите
Книжарници
:. Книжен пазар  Книжарница за стари книги Книжен пазар: нови книги  Стари и антикварни книги от Книжен пазар във Facebook  Нови публикации на Книжен пазар в Twitter!
:. Книгосвят: сравни цени  Сравни цени с Книгосвят във Facebook! Книгосвят - сравни цени на книги
Ресурси
:. Каталог за култура
:. Артзона
:. Писмена реч
За нас
:. Всичко за LiterNet
Настройки: Разшири Стесни | Уголеми Умали | Потъмни | Стандартни
Галерия > Илияна Илиева > Лунички / LiterNet, 2011, № 7 (140)

LiterNet, 2011, № 7 (140)
=============================

ИЛИЯНА ИЛИЕВА

Лунички

Проект “Лунички” достига своята финална права като изложба, която има за цел да покаже уникалността на хората с лунички, толкова красиви и неповторими, сякаш озарени от небесна звездна карта греят лицата им. Идеята е в разработка от края на 2009 г. и е завършена в началото на 2011 г. Решението да покажа тази рядкост се породи от факта, че самите хора с лунички са много усмихващи се, лъчезарни и много различни от всички нас. Никой не е правил нищо подобно до момента като акцент върху тях. Според мен те заслужават внимание и нека им напомним, че всъщност луничките не са дефекти, а очарование - те са красиви и не бива да се прикриват. Напротив - нека покажем на всички уникалното и толкова рядко лъчезарие върху лицата, носещи Лунички. Занимавам се с фотография от три години и предпочитам портретната, в нея улавям емоциите и добрината у хората. Често, понякога без да знаят, че показват нещо, което да говори за тях самите, докато не погледнат кадрите си. За мен рисуването със светлина е вид изживяване и вливане в свят на красота и мечти. Творческият ми псевдоним произлиза от името ми Илияна Илиева, в него заложих на френският вкус към изкуството и отличителна нотка - ilie. Надявам се пътуването в света на Луничките да ви накара да се усмихвате по-често и да погледнете на света с широко отворени очи!

Илияна Илиева - Дани
Дани

Илияна Илиева - Йоана
Йоана

Илияна Илиева - Васко
Васко

Илияна Илиева - Силвия
Силвия

Илияна Илиева - Юли
Юли

 

© Илияна Илиева
=============================
© Артзона & списание LiterNet, 2011, № 7 (140)