Издателство
:. Издателство LiterNet  Електронни книги: Условия за публикуване
Медии
:. Електронно списание LiterNet  Електронно списание: Условия за публикуване
:. Електронно списание БЕЛ
:. Културни новини   Kултурни новини: условия за публикуване  Новини за култура: RSS абонамент!  Новини за култура във Facebook!  Новини за култура в Туитър
Каталози
:. По дати : Март  Издателство & списание LiterNet - абонамент за нови публикации  Нови публикации на LiterNet във Facebook! Нови публикации на LiterNet в Twitter!
:. Електронни книги
:. Раздели / Рубрики
:. Автори
:. Критика за авторите
Книжарници
:. Книжен пазар  Книжарница за стари книги Книжен пазар: нови книги  Стари и антикварни книги от Книжен пазар във Facebook  Нови публикации на Книжен пазар в Twitter!
:. Книгосвят: сравни цени  Сравни цени с Книгосвят във Facebook! Книгосвят - сравни цени на книги
Ресурси
:. Каталог за култура
:. Артзона
:. Писмена реч
За нас
:. Всичко за LiterNet
Настройки: Разшири Стесни | Уголеми Умали | Потъмни | Стандартни
Артзона > Емил Кацаров

ЕМИЛ КАЦАРОВ
=============================

e-mail : emil_katsarov_1999@yahoo.com

Емил КацаровЕмил Кацаров е роден в гр. Пловдив на 11 март 1975 г. Завършил е средното си образование в местната английска гимназия. Понастоящем е дипломиран магистър по политически науки от СУ "Св. Климент Охридски" (специализирал е в сферата на далекоизточните политически системи и общества). Работил е като учител по английски език, като радио журналист и PR експерт. Публикувал е свои разкази и стихотворения в списание "Родна реч" и "Литературен вестник". Автор е на две книги с поезия - "Хипноза" (1996), издадена под псевдоним, и "Сага за езерната градина, Lapis Animatus" (2003). Негови разкази и стихотворения са публикувани в страницата на "Литературен клуб". През 2002 г. печели втора награда на клуба в конкурса за къс разказ по случай 121-та годишнина от рождението на Йордан Йовков.

АРТЗОНА

Места :. Цюрих. Китайската градина

Градът :. Цюрих. Чешма | Цюрих. Музей на изкуството

Природа :. Алпите

 

* * *
Емил Кацаров в Издателство LiterNet

 

 


© Електронно издателство
LiterNet, 2003