Издателство
:. Издателство LiterNet  Електронни книги: Условия за публикуване
Медии
:. Електронно списание LiterNet  Електронно списание: Условия за публикуване
:. Електронно списание БЕЛ
:. Културни новини   Kултурни новини: условия за публикуване  Новини за култура: RSS абонамент!  Новини за култура във Facebook!  Новини за култура в Туитър
Каталози
:. По дати : Март  Издателство & списание LiterNet - абонамент за нови публикации  Нови публикации на LiterNet във Facebook! Нови публикации на LiterNet в Twitter!
:. Електронни книги
:. Раздели / Рубрики
:. Автори
:. Критика за авторите
Книжарници
:. Книжен пазар  Книжарница за стари книги Книжен пазар: нови книги  Стари и антикварни книги от Книжен пазар във Facebook  Нови публикации на Книжен пазар в Twitter!
:. Книгосвят: сравни цени  Сравни цени с Книгосвят във Facebook! Книгосвят - сравни цени на книги
Ресурси
:. Каталог за култура
:. Артзона
:. Писмена реч
За нас
:. Всичко за LiterNet
Настройки: Разшири Стесни | Уголеми Умали | Потъмни | Стандартни
Артзона > Димитър Лазаров

ДИМИТЪР ЛАЗАРОВ
=============================

e-mail : dim_dim1@abv.bg

Димитър Лазаров роден на 29.05.1968 г. в гр. Пещера. Завършва ССХУ за ИМИ "Цанко Лавренов", гр. Пловдив през 1987 и оттогава живее и работи в Пловдив. В началото в работата си като художник се занимава с живопис, но след 1996 г. рисува предимно икони. Занимава се с фотография от началото на 2007 г. Жанровете, в които работи, са: макро, натюрморт, архитектура и абстрактно, снима и портрети. Публикува снимките си в един от най-големите световни сайтове за фотография 1x.com, както и в други фотографски сайтове. Има множество участия в изложби - Финална изложба на "Четвърти международен фотографски салон - Варна", под егидата на ФИАП (2010), Обща изложба във връзка с откриването на Zoom Box Center (2010), Финална изложба на фото преглед-конкурс "Фотоакадемика 2011" - София (2011), Обща изложба на галерия "Нава" (2011), Обща изложба на фотосайт Фото Форум (2011). Награждаван е от Динафос на откриването на Zoom Box Center за цялостна работа, със сребърен медал и Диплом за артистична фотография на конкурса на Национално сдружение "Фотографска академия" "Фотоакадемика 2011" - София (2011).

АРТЗОНА

Фотография

Иконопис

 

 


© Електронно издателство
LiterNet, 2011-2012

Електронно издателство LiterNet