Издателство
:. Издателство LiterNet  Електронни книги: Условия за публикуване
Медии
:. Електронно списание LiterNet  Електронно списание: Условия за публикуване
:. Електронно списание БЕЛ
:. Културни новини   Kултурни новини: условия за публикуване  Новини за култура: RSS абонамент!  Новини за култура във Facebook!  Новини за култура в Туитър
Каталози
:. По дати : Март  Издателство & списание LiterNet - абонамент за нови публикации  Нови публикации на LiterNet във Facebook! Нови публикации на LiterNet в Twitter!
:. Електронни книги
:. Раздели / Рубрики
:. Автори
:. Критика за авторите
Книжарници
:. Книжен пазар  Книжарница за стари книги Книжен пазар: нови книги  Стари и антикварни книги от Книжен пазар във Facebook  Нови публикации на Книжен пазар в Twitter!
:. Книгосвят: сравни цени  Сравни цени с Книгосвят във Facebook! Книгосвят - сравни цени на книги
Ресурси
:. Каталог за култура
:. Артзона
:. Писмена реч
За нас
:. Всичко за LiterNet
Настройки: Разшири Стесни | Уголеми Умали | Потъмни | Стандартни
Артзона > Бедрос Азинян

БЕДРОС АЗИНЯН
=============================

e-mail : bedoart@hotmail.com

Бедрос Азинян е роден на 08.12.1960 г. През 1984 г. се дипломира в ССУПФ "Юлиус Фучик" - София. От 1985 г. е член на Клуба на фотодейците в България. Обявен е за фотограф на годината (1986) на сп. "Българско фото". През 1987 г. специализира в Германия. Удостоен е със звание фотограф-художник от Министерство на културата (1990), а през 1995 г. получава наградата "Фотограф на годината" на Община - Казанлък. От 2000 г. е член на Фотографска академия - София. От 1979 до днес има различни участия в републикански (София, Габрово, Ст. Загора, В. Търново, Шумен, Казанлък, Плевен и др.) и международни (Русия, Полша, Франция) биеналета, фотопленери, фестивали на фотографията. Наред със самостоятелните изложби Бедрос Азинян е участник и в Националната колекция на Клуба на фотодейците в България в страните Унгария, Русия, Гърция, Индия и Канада.

АРТЗОНА

Природа :. Пясъци (1-5)

 

 

 


© Електронно издателство
LiterNet, 2005