Издателство
:. Издателство LiterNet  Електронни книги: Условия за публикуване
Медии
:. Електронно списание LiterNet  Електронно списание: Условия за публикуване
:. Електронно списание БЕЛ
:. Културни новини   Kултурни новини: условия за публикуване  Новини за култура: RSS абонамент!  Новини за култура във Facebook!  Новини за култура в Туитър
Каталози
:. По дати : Март  Издателство & списание LiterNet - абонамент за нови публикации  Нови публикации на LiterNet във Facebook! Нови публикации на LiterNet в Twitter!
:. Електронни книги
:. Раздели / Рубрики
:. Автори
:. Критика за авторите
Книжарници
:. Книжен пазар  Книжарница за стари книги Книжен пазар: нови книги  Стари и антикварни книги от Книжен пазар във Facebook  Нови публикации на Книжен пазар в Twitter!
:. Книгосвят: сравни цени  Сравни цени с Книгосвят във Facebook! Книгосвят - сравни цени на книги
Ресурси
:. Каталог за култура
:. Артзона
:. Писмена реч
За нас
:. Всичко за LiterNet
Настройки: Разшири Стесни | Уголеми Умали | Потъмни | Стандартни
Артзона > Кристиян Тодоров

КРИСТИЯН ТОДОРОВ
=============================

e-mail : k_r_i_s__t_i_a_n@abv.bg

Момчил Попов Кристиян Тодоров е роден на 10.05.1992 г. в гр. Бургас, където и днес продължава да живее. Учил е седем години в паралелка с профил изобразително изкуство, през което време е участвал на много изложби и състезания. Негови творби са били изпращани в Дания, Румъния, Италия, Германия и други страни, с изложбена и състезателна цел. Участвал е в изложби на бургаски галерии, както и в изложба в Министерството на образованието и науката. Награждаван е в състезанията "Кока-кола и аз", "128 години от Освобождението на България", "България в НАТО", "България в ЕС" и др. В момента продължава усилено да се занимава с изобразително изкуство, и по-точно със стъклопис и живопис. Освен това участва и в литуратурни конкурси. Печели втора награда в бургаския конкурс "Магията на словото".


АРТЗОНА

Стъклописи

 

 

 

 


© Електронно издателство
LiterNet, 2008

Електронно издателство LiterNet