Издателство
:. Издателство LiterNet  Електронни книги: Условия за публикуване
Медии
:. Електронно списание LiterNet  Електронно списание: Условия за публикуване
:. Електронно списание БЕЛ
:. Културни новини   Kултурни новини: условия за публикуване  Новини за култура: RSS абонамент!  Новини за култура във Facebook!  Новини за култура в Туитър
Каталози
:. По дати : Март  Издателство & списание LiterNet - абонамент за нови публикации  Нови публикации на LiterNet във Facebook! Нови публикации на LiterNet в Twitter!
:. Електронни книги
:. Раздели / Рубрики
:. Автори
:. Критика за авторите
Книжарници
:. Книжен пазар  Книжарница за стари книги Книжен пазар: нови книги  Стари и антикварни книги от Книжен пазар във Facebook  Нови публикации на Книжен пазар в Twitter!
:. Книгосвят: сравни цени  Сравни цени с Книгосвят във Facebook! Книгосвят - сравни цени на книги
Ресурси
:. Каталог за култура
:. Артзона
:. Писмена реч
За нас
:. Всичко за LiterNet
Настройки: Разшири Стесни | Уголеми Умали | Потъмни | Стандартни
Артзона > Коста Костов

КОСТА КОСТОВ
=============================

e-mail : atsok@mail.bg

Коста Костов Коста Костов е художник с над 40 самостоятелни изложби в страната и чужбина - Германия, Испания, Холандия, Йордания, Норвегия и др. Има участия в общи художествени изложби и пленери по живопис. Роден е в с. Крапец, Шабла през 1964 г. Морето и брегът са навлезли дълбоко в творчеството му. На границата между земята и водата животът има най-живописни проявления. Там се продават мълчанието на водата, крилата на въздуха и пътуващите към хората мечти, сизифови камъни, аромати за остаряло време и т.н. Там понякога можеш да откриеш кристално поетични, феерични послания, друг път притчови сказания за живота, често се среща и оня романтичен дух, който руши социалните ограничения и ни изпраща в света на иреалното. Но във всичките му увлечения, превъплъщения, зад артистичния дух се усеща чувството за свобода, което моделира света с лекота и разбиране.

АРТЗОНА

Живопис

 

 

 


© Електронно издателство
LiterNet, 2009

Електронно издателство LiterNet