Издателство
:. Издателство LiterNet  Електронни книги: Условия за публикуване
Медии
:. Електронно списание LiterNet  Електронно списание: Условия за публикуване
:. Електронно списание БЕЛ
:. Културни новини   Kултурни новини: условия за публикуване  Новини за култура: RSS абонамент!  Новини за култура във Facebook!  Новини за култура в Туитър
Каталози
:. По дати : Март  Издателство & списание LiterNet - абонамент за нови публикации  Нови публикации на LiterNet във Facebook! Нови публикации на LiterNet в Twitter!
:. Електронни книги
:. Раздели / Рубрики
:. Автори
:. Критика за авторите
Книжарници
:. Книжен пазар  Книжарница за стари книги Книжен пазар: нови книги  Стари и антикварни книги от Книжен пазар във Facebook  Нови публикации на Книжен пазар в Twitter!
:. Книгосвят: сравни цени  Сравни цени с Книгосвят във Facebook! Книгосвят - сравни цени на книги
Ресурси
:. Каталог за култура
:. Артзона
:. Писмена реч
За нас
:. Всичко за LiterNet
Настройки: Разшири Стесни | Уголеми Умали | Потъмни | Стандартни
Артзона > Иван Василчин

ИВАН ВАСИЛЧИН
=============================

e-mail : ivanvasilcin1@gmail.com

Иван ВасилчинИван Василчин е роден на 23 септември 1974 г. в семейството на банатския българин стенописец Димитър (Мити) Василчин от Стар Бешенов. През 1994 г. завършва гимназията по изкуство "Щефан Лукиян" в Ботошань (Румъния). През 1997-2002 г. е студент в Художествения университет "Джордже Енеску" в град Яш, във факултета за дизайн, декоративни и изобразителни изкуства, специалност "Стенопис". От 2002 г. се занимава с изкуство, реставрация и стенописване на църкви. От 2006 г. до 2009 г. е организатор на "Кръжок по изкуство за деца и юноши" и "Пленер в Стар Бешенов". Има шест самостоятелни изложби, два пърформанса и е взел участие в осем общи изложби, последната от които - Съвременни български художници в чужбина "...толкова близо, толкова далече...", е открита през септември 2012 г. в НДК. В момента живее и работи в столицата на българите в Банат - Стар Бешенов, като независим професионален художник.

АРТЗОНА

Живопис

 

 

 

 


© Електронно издателство
LiterNet, 2012

Електронно издателство LiterNet