Издателство
:. Издателство LiterNet  Електронни книги: Условия за публикуване
Медии
:. Електронно списание LiterNet  Електронно списание: Условия за публикуване
:. Електронно списание БЕЛ
:. Културни новини   Kултурни новини: условия за публикуване  Новини за култура: RSS абонамент!  Новини за култура във Facebook!  Новини за култура в Туитър
Каталози
:. По дати : Март  Издателство & списание LiterNet - абонамент за нови публикации  Нови публикации на LiterNet във Facebook! Нови публикации на LiterNet в Twitter!
:. Електронни книги
:. Раздели / Рубрики
:. Автори
:. Критика за авторите
Книжарници
:. Книжен пазар  Книжарница за стари книги Книжен пазар: нови книги  Стари и антикварни книги от Книжен пазар във Facebook  Нови публикации на Книжен пазар в Twitter!
:. Книгосвят: сравни цени  Сравни цени с Книгосвят във Facebook! Книгосвят - сравни цени на книги
Ресурси
:. Каталог за култура
:. Артзона
:. Писмена реч
За нас
:. Всичко за LiterNet
Настройки: Разшири Стесни | Уголеми Умали | Потъмни | Стандартни
Артзона > Даниела Стойкова

ДАНИЕЛА СТОЙКОВА
=============================

e-mail : danielastoykova@abv.bg

Даниела Стойкова е родена в гр. Нова Загора през 1990 г. Участва в многобройни детски изложби и инициативи. През последната година от гимназиалното си обучение посещава курсове по рисуване към НХА. Завършва Пловдивската академия АМТИИ. Работи в сферата на маслената живопис и експериментира с различни техники и похвати. През 2017 г. има множество участия в изложби в Италия (Стреза, Оледжо Кастело, Белиндзаго, Новара, Торино и др.). През 2018 г. изявите й в Италия продължават - участие в изложби в Музея на изкуството и културата, Милано, в Кредикооп, Милано, в Арона, както и една самостоятелна изложба "The Red Journey” в Alson Gallery - Милано. Художничката е член на дружеството "Арте ад Арона". В България представя изложбата "Настроения" в културен център "Къщата на София" (22.06.-01.07.2018). Tвори в областта на абстрактната и фигуративна пейзажна живопис.

АРТЗОНА

Живопис

 

 


© Електронно издателство
LiterNet, 2018-2020

Електронно издателство LiterNet