Издателство
:. Издателство LiterNet  Електронни книги: Условия за публикуване
Медии
:. Електронно списание LiterNet  Електронно списание: Условия за публикуване
:. Електронно списание БЕЛ
:. Културни новини   Kултурни новини: условия за публикуване  Новини за култура: RSS абонамент!  Новини за култура във Facebook!  Новини за култура в Туитър
:. Книгомрежа  Анотации на нови книги: RSS абонамент!
Каталози
:. По дати : Април  Издателство & списание LiterNet - абонамент за нови публикации  Нови публикации на LiterNet във Facebook!  Нови публикации на LiterNet в Twitter!
:. Електронни книги
:. Раздели / Рубрики
:. Автори
:. Критика за авторите
Книжарници
:. Книжен пазар  Книжарница за стари книги Книжен пазар: нови книги  Стари и антикварни книги от Книжен пазар във Facebook  Нови публикации на Книжен пазар в Twitter!
:. Книгосвят: сравни цени  Среавни цени с Книгосвят във Facebook!
:. Книги втора ръка  Книги за четене Варна
Ресурси
:. Каталог за култура
:. Артзона
:. Писмена реч
За нас
:. Всичко за LiterNet
Настройки: Разшири Стесни | Уголеми Умали | Потъмни | Стандартни
Артзона > Александър Байтошев

АЛЕКСАНДЪР БАЙТОШЕВ
=============================

e-mail : sasho1283@gmail.com

Александър Байтошев
Александър Байтошев е роден през 1983 г. в София. Завършва Националната художествена гимназия за изящни изкуства "Илия Петров". Дипломира се в специалностите "Семиотика и педагогика на изобразителното изкуство" в СУ "Св. Климент Охридски" (2008) и "Графичен дизайн" в Нов български университет (2011). През 2006 г. заедно с поети и художници създават арт-лаборатория "Николай Райнов". Докторант е по специалност "Изобразително изкуство" в СУ "Св. Климент Охридски". Отличен е на балканския младежки фестивал на изкуствата в град Солун. Печели стипендия за едногодишно обучение в “City of Bath College" (Англия) в специалностите изкуство и дизайн. Участник във фестивала „Абсурдно изкуство“, провел се в Букурещ. Участвал е в общи изложби в България, Англия, Гърция и Румъния.


АРТЗОНА

Живопис

 

 


© Електронно издателство
LiterNet, 2014

Електронно издателство LiterNet