Издателство
:. Издателство LiterNet  Електронни книги: Условия за публикуване
Медии
:. Електронно списание LiterNet  Електронно списание: Условия за публикуване
:. Електронно списание БЕЛ
:. Културни новини   Kултурни новини: условия за публикуване  Новини за култура: RSS абонамент!  Новини за култура във Facebook!  Новини за култура в Туитър
Каталози
:. По дати : Март  Издателство & списание LiterNet - абонамент за нови публикации  Нови публикации на LiterNet във Facebook! Нови публикации на LiterNet в Twitter!
:. Електронни книги
:. Раздели / Рубрики
:. Автори
:. Критика за авторите
Книжарници
:. Книжен пазар  Книжарница за стари книги Книжен пазар: нови книги  Стари и антикварни книги от Книжен пазар във Facebook  Нови публикации на Книжен пазар в Twitter!
:. Книгосвят: сравни цени  Сравни цени с Книгосвят във Facebook! Книгосвят - сравни цени на книги
Ресурси
:. Каталог за култура
:. Артзона
:. Писмена реч
За нас
:. Всичко за LiterNet
Настройки: Разшири Стесни | Уголеми Умали | Потъмни | Стандартни
Артзона > Александра Рамирез

АЛЕКСАНДРА РАМИРЕЗ
=============================

e-mail : different.daydream@gmail.com

Александра РамирезАлександра Рамирез е родена в гр. Пловдив. Завършва специалност "Живопис" в Национална художествена академия през 2014 г. с магистърска степен. До момента има три самостоятелни изложби, както и групови участия в различни градове в България, сред които София, Пловдив и Варна. Нейни картини са в частни колекции в България, Испания, Австралия и Великобритания. Участвала е заедно с Магдалена Йетелова в Музея за модерно изкуство в Оломоуц, Чехия, 2013, както и в Европейската нощ на музеите в София през 2013 в Галерия "Париж-Москва", CONTEMPO IV във Варна 2011, NE Фест -  платформа за съвременно изкуство, 2013 и др. Занимава се с живопис, реди-мейд обекти, хепънинги и декори.


АРТЗОНА

Живопис

 

 

 

 


© Електронно издателство
LiterNet, 2015

Електронно издателство LiterNet